Gebruiksplan De Bron

bronVanwege covid-19 geldt voor De Bron een gebruiksplan dat u hier kunt vinden.
Komt u in het gebouw, dan geld dit gebruiksplan ook voor u.
We verzoeken u vriendelijk maar tegelijk ook wel dringend
om u te houden aan de regels in dit gebruiksplan .

Ontmoetingsbijeenkomsten anders: het goede leven!

Boom

Elk jaar zijn er de ontmoetingsbijeenkomsten rond het jaarthema. Ook dit jaar willen we graag met elkaar in gesprek. Maar dan digitaal.

Wat er ook gebeurt, de bomen lopen in de lente gewoon uit. Lichtgroene bladeren en fleurige bloesems kleuren het landschap, vogels fluiten en bouwen hun nesten. De natuur volgt zo haar eigen wetten. Door onszelf te spiegelen in een boom krijgen we meer oog voor de natuur en de groei in ons eigen leven.

 

In de bijbel spelen bomen een rol om het goede leven aan te duiden: Micha 4: 4: Ieder zal zitten onder zijn wijnrank en onder zijn vijgenboom, door niemand opgeschrikt, want de Heer van de hemelse machten heeft gesproken. En in Psalm 1: Hij zal zijn als een boom, geplant aan stromend water. Op tijd draagt hij vrucht,

zijn bladeren verdorren niet. Alles wat hij doet komt tot bloei.

2021 02 22Boom 1

De gespreksopzet helpt deelnemers om hun eigen levenslessen en levenswijsheid met elkaar te delen. Binnen een mum van tijd ligt er een rijkdom aan ervaring op tafel. Zo uit het leven gegrepen. Deze rijkdom biedt vervolgens volop input voor het verdere gesprek.

We hopen elkaar met max 8 personen via skype of zoom ongeveer een uur te ontmoeten. Na opgave ontvangt u per mail het gespreksmateriaal en de manier waarop we online gaan.

Data:

Dinsdag 16 maart             19.30 uur ds. Elly Veldman
Donderdag 18 maart         19.30 uur ds. Peter van de Peppel
Maandag 22 maart           15.30 uur ds. Esther Struikmans

Geef u op!

Met vermelding van naam, adres en mailadres, telefoonnummer en welk van de drie mogelijkheden uw voorkeur heeft.

Opgave bij Aly Mulder, of tel. 340860

Naar boven