Gebruiksplan De Bron

bronVanwege covid-19 geldt voor De Bron een gebruiksplan dat u hier kunt lezen.
Komt u in het gebouw, dan geld dit gebruiksplan ook voor u.
We verzoeken u vriendelijk maar tegelijk ook wel dringend
om u te houden aan de regels in dit gebruiksplan .

Vanaf 4 juli weer naar de kerk (update 01-07-2021)

DeBron kerkdienstVanaf zondag 4 juli kunnen we weer naar de kerk! Weliswaar nog beperkt: er mogen maximaal 50 mensen de diensten in De Bron bijwonen. Er gelden nog wel een aantal maatregelen: je moet je van tevoren aanmelden (zie het bericht hieronder), de anderhalve meter afstand blijft van kracht, geen koffiedrinken, aanwijzingen van het kerkteam opvolgen. Het mondkapje is niet langer verplicht, maar mag natuurlijk wel. En er kan weer -nog enigszins beperkt- weer gezongen worden. Mede omdat er een uitstekende ventilatie is in De Bron. Zie ook het gebruiksplan dat te downloaden is op deze website (bovenaan)

 

 

En De Ontmoeting?

Daar zullen in de zomer nog geen diensten worden gehouden. De anderhalvemetermaatregel betekent namelijk dat er maar zo'n twintig kerkgangers aanwezig kunnen zijn, en dat lijkt ons toch wel erg weinig. In augustus kijken we opnieuw naar de (on)mogelijkheden.

En De Slingeborgh?
Voor deze locatie zijn we afhankelijk van wat De Slingeborgh zelf beslist. Er is uitstekend overleg tussen De Slingeborgh en ds. Elly Veldman. Waarschijnlijk kunnen er weer kerkdiensten gehouden worden vanaf september.

Diedrik Pepping, voorzitter wijkkerkenraad

Naar boven