Ds. Harry Harmsen beperkt beschikbaar

Harry grijs ovaalZoals u weet heeft Ellen Harmsen, de echtgenote van ds. Harry Harmsen afgelopen december een fietsongeluk gehad en daarbij lelijke verwondingen opgelopen. Helaas verloopt de genezing niet zo voorspoedig als gehoopt, o.a. vanwege complicaties en waarschijnlijk binnenkort nogmaals een operatie. Dit geeft uiteraard de nodige spanning. Bovendien komt de zorg voor Ellen volledig neer op Harry. Gevolg van dit alles: toenemende lichamelijke, geestelijke en emotionele vermoeidheid. In goed overleg met het moderamen van de kerkenraad is besloten de werkzaamheden van Harry tijdelijk te ontlasten. Op de achtergrond zal Harry een aantal werkzaamheden verrichten, maar qua zichtbaarheid wordt het een stuk minder. Voor een aantal data wordt er gezocht naar andere predikanten die de geplande vieringen waarin Harry zou voorgaan kunnen overnemen.

Natuurlijk betreuren Harry en de kerkenraad dat zijn laatste maanden als actief predikant binnen onze wijkgemeente zo onder druk staan, echter gaat nu zijn gezondheid en de zorg voor Ellen voor.

Mede namens u als lid van de wijkgemeente en de kerkenraad wens ik Ellen en Harry dan ook heel veel sterkte en beterschap. Gods zegen wensen wij hun toe in de hoop op een spoedig herstel.
Diedrik J. Pepping, voorzitter kerkenraad

Naar boven