Koffieochtenden in De Bron en De Ontmoeting Koffieochtend1

 

Op de eerste en derde donderdag van de maand, dus 31 oktober en 7 november staat tussen 10.00 uur en 11.30 uur de koffie klaar in De Bron.

En elke woensdagochtend van 10.15 - 11.45 uur bent u welkom in de consistorie van De Ontmoeting (zij-ingang aan de Traverse).

Iedereen is van harte uitgenodigd en neem gerust uw buurman of buurvrouw mee, ook zij zijn van harte welkom. Een plek waar we elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek mogen gaan.

SAMEN ETEN IN DE BRON

 

Op donderdag 31 oktober is er weer een ontmoetingsmaaltijd in De Bron waar iedereen welkom is. Oud, jong, samen of alleengaand. Ook de mensen om u heen zijn van harte welkom, neem hem of haar gerust mee! Komt u ook eens mee eten?

Vanaf dinsdag 29 oktober 9.00 uur kunt u zich opgeven. Wees er snel bij, want vol is vol.  Als u onverwachts verhinderd bent, dan zouden wij het zeer op prijs stellen dat u zich tijdig afmeldt! Er zijn kosten gemaakt en wat belangrijker is: we kunnen bij afzegging gasten van de reservelijst uitnodigen!

Kosten zijn minimaal 4 euro, waarvan 50 euro cent gedoneerd wordt aan de voedselbank. Uiteraard ook alles wat meer betaald wordt dan 4 Euro komt ten goede van de voedselbank.

Vanaf 17.00 uur staat er een kopje koffie/thee voor u/jullie klaar en kunt u elkaar in de hal ontmoeten en een praatje maken. Rond 17.45 uur gaan we aan tafel.

Heeft u vervoer nodig? Wij halen u graag op!

U kunt zich opgeven bij:

Gé van der Berg, tel. 341550, e-mail:

Wieke Spoelstra, tel. 342355, e-mail:

bij jaarverslag 2018Die verbazing kun je gaan voelen als je het diaconale jaarverslag leest. Op allerlei gebied zijn we een actieve diaconale wijkgemeente. Dankzij de diakenen.
Laat je inspireren en uitdagen: lees het verslag over 2018!

SOOS

Dinsdag 5 november om 14.30 uur is er in De Bron weer SOOS. Deze middag is er Bingo.  Er is ruim tijd voor een praatje en elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. U mag natuurlijk iemand meenemen. Voel u welkom!

 De gastdames

De milieuflat van de diaconie: 

milieuflat 2.0

Op beide vierplekken staat onze 'milieuflat'. Wat kan er allemaal in?

LEES MEER
Naar boven