SAMEN ETEN IN DE BRON

Op donderdag 23 augustus is er weer een ontmoetingsmaaltijd in De Bron waar iedereen welkom is. Oud,  jong, samen of alleengaand. Ook de mensen om u heen zijn van harte welkom, neem hem of haar gerust mee! Komt u ook eens mee eten?

Vanaf dinsdag 21 augustus 9.00 uur kunt u zich opgeven. Wees er snel bij, want vol is vol. Als u onverwachts verhinderd bent, dan zouden wij het zeer op prijs stellen dat u zich tijdig afmeldt! Er zijn kosten gemaakt en wat belangrijker is: we kunnen bij afzegging gasten van de reservelijst uitnodigen!

Kosten zijn minimaal 4 euro, waarvan 50 euro cent gedoneerd wordt aan de voedselbank. Uiteraard ook alles wat meer betaald wordt dan 4 Euro komt ten goede van de voedselbank.

Vanaf 17.00 uur staat er een kopje koffie/thee voor u/jullie klaar en kunt u elkaar in de hal ontmoeten en een praatje maken. Rond 17.45 uur gaan we aan tafel.

Heeft u vervoer nodig? Wij halen u graag op!

U kunt zich opgeven bij:

Gé van der Berg, tel. 341550, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harma Heuving, tel. 865187, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koffie-ochtenden

Op de eerste en derde donderdag van de maand: 16 augustus en 6 september staat tussen 10.00 uur en 11.30 uur de koffie klaar in De Bron.

En elke woensdagochtend van 10.15 - 11.45 uur staat de koffie klaar in de consistorie van De Ontmoeting (zij-ingang aan de Traverse). 

Iedereen is van harte uitgenodigd en neem gerust uw buurman of buurvrouw mee, ook zij zijn van harte welkom. Een plek waar we elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek mogen gaan.

handen    Diaconaal Jaarverslag 2017

Het diaconale jaarverslag over 2017 is verschenen! Benieuwd wat uw diaconie zoal doet? Klik dan hier

De milieuflat van de diaconie: 

1 IMG 20161023 111314 002

Op beide vierplekken staat onze 'milieuflat'. Wat kan er allemaal in?