Vakantiegeld Samen Delen

Doet u ook weer mee met de actie ‘Vakantiegeld Samen Delen? Door hieraan mee te doen, zorgen we er met elkaar voor dat mensen die het tijdelijk financieel moeilijk hebben in Assen, toch van een leuke(re) zomer kunnen genieten. Diegenen die veel ontvangen, worden uitgenodigd om te delen met de mensen die weinig hebben. Met een kleine bijdrage kunt u al mee doen.

Ontvangen donaties worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Bij de behandeling van de aanvragen wordt nauw samengewerkt met Stichting Budget Support en Vaart Welzijn. Het uitgangspunten worden de richtlijnen van de Voedselbank Assen en Midden-Drenthe gehanteerd. Vanaf 10 juni wordt het geld persoonlijk door middel van een huisbezoek uitgereikt.

Wie mee wil doen als gever kan een deel van zijn/haar vakantiegeld storten op rekeningnummer NL72 FVLB 0226 1156 15 ten name van CvD Prot. Gem. Assen inz. Vakantiegeld samen delen.  

Voor de ontvangers kunt u een formulier opvragen bij onderstaande diakenen. U kunt dit formulier ook doorgeven aan iemand van wie u denkt dat deze in aanmerking zou kunnen komen.

 Vanuit de werkgroep “Vakantiegeld Samen Delen”

Johan te Velde, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 0592 461778 Mobiel: 06 20717525

Dineke Top, E-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Telefoon: 0592 344778 Mobiel: 06 55976702